delta lloydDelta Lloyd Zorgverzekering

Delta Lloyd is van oudsher bekend met verzekeringen en biedt al jarenlang de mogelijkheid om ook de zorgverzekering bij hun onder te brengen. Net als Ohra maakt ook Delta Lloyd deel uit van de CZ Groep. De basis verzekering van Delta Lloyd is de zogeheten restitutieverzekering. Het grote voordeel is dat er sprake is van een vrije artsenkeuze. Indien de door jou gekozen arts geen contract heeft afgesloten met delta Lloyd dan worden enkel de reguliere kosten vergoed, bij een hoger tarief kan het dus voor komen dat men dient bij te betalen.

Gratis second opinion door Best Doctors

Delta Lloyd loopt heeft haar zaken goed op orde, zo worden de declaraties normaliter binnen tien werkdagen uitgekeerd. Je hebt recht op een second opinion als je het niet eens bent met de bevindingen van de behandeld arts. Deze second opinion word uitgevoerd door Best Doctors. Bij vragen op medisch gebied kan er tevens een beroep gedaan worden op de hulplijn van Delta Lloyd. Deze telefonische hulplijn dient als vraagbak en stelt de verzekerde in staat om de gezondheidssituatie voor te leggen aan gekwalificeerde verpleegsters. Men profiteert dus direct van de parate kennis van Delta Lloyd.

Geen medische keuring voor de aanvullende verzekering

Naast het basispakket biedt Delta Lloyd ook een groot aantal aanvullende verzekeringen aan. Zo is er de mogelijkheid tot een stuk maatwerk, afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. De premie voor het aanvullende pakket is afhankelijk van de dekking en de behandelingen die je vergoed wilt hebben. Delta Lloyd is overigens wel vrij uniek als het gaat om een extra verzekering voor tandheelkundige zorg. Bij de aanvullende zorgverzekering zit namelijk een speciale ongevallenverzekering. Voor het afsluiten van een aanvullende verzekeringen van Delta Lloyd geldt geen medische keuring