De FrieslandDe Friesland Zorgverzekering

De Friesland Zorgverzekeraar is, zoals de naam al doet vermoeden, de zorgverzekeraar uit Friesland. Deze zelfstandige verzekeraar is reeds lange tijd actief op het gebied van zorgverzekering en biedt via haar dochteronderneming ‘Kiemer’ de mogelijkheid om online je nieuwe zorgverzekering af te sluiten. De Friesland Zorgverzekeraar is op haar beurt onderdeel van het Achmea concern.

Basis zorgverzekering van Friesland Zorgverzekeraar

De basisverzekering van De Friesland is net als alle andere basispakketten volledig en biedt een goede dekking voor de meeste zorgaanvragen. Net als bij veel andere zorgverzekeraars kan de verzekerde nagenoeg alles wat met de zorgverzekering te maken heeft, online regelen. De verzekerde krijgt dan de beschikking over een speciale app waarmee je men onder andere de declaraties online kan indienen. Het verplichte eigen risico kunnen de klanten van de Friesland in makkelijke maandtermijnen betalen, handig bij een financiële tegenvaller.

De aanvullende verzekeringen van Friesland Zorgverzekeraar

De Friesland Zorgverzekeraar biedt maar liefst zeven verschillende pakketten aan als aanvullende zorgverzekering. Drie van die pakketten bieden een extra zekerheid wat betreft de gewenste vergoeding voor tandheelkundige hulp. De premie voor de aanvullende verzekering is voornamelijk afhankelijk van de gekozen vergoeding en de te verzekeren benandeling.