besuredBesured Zorgverzekering

Studenten hebben vaak een beperkt budget beschikbaar voor hun uitgaven. Niet raar dat veel studenten dan ook naast hun studie een baan hebben om het leven betaalbaar te houden. De zorgverzekering van Besured is dan ook met name gericht is op studenten en young professionals. Besured is echter niet zo maar een verzekeringsmaatschappij. Het concept hiervoor is ontwikkeld door Academia en Studentenwerk in samenwerking met National Academic. Die samenwerking heeft geresulteerd in een verzekering die maximaal is afgestemd op de behoeftes van de doelgroep.

Besured zorgverzekering, voor de young professional

Zoals menig student en young professional gewend is, kan de zorgverzekering van Besured geheel online afgesloten worden. Ook het gegevensbeheer, het contact met de verzekeraar en het declareren gebeurt geheel online. Gemak dient de mens dus. Door de kosten zo laag mogelijk te houden en de meeste diensten online aan te bieden kan de premie ook betaalbaar blijven. De servicedesk is ook volledig geautomatiseerd, vragen worden normaal gesproken binnen een dag beantwoord.

Aanvullend goed verzorgd bij Besured

De aanvullende zorgverzekeringen van Besured zijn net als de basisverzekering gericht op studenten en jong volwassenen. doordat deze doelgroep dus relatief minder vaak een beroep doet op de gezondheidszorg is de vergoeding een stuk minder uitgebreid dan bij andere zorgverzekeraars. Opvallend detail bij de aanvullende zorgverzekering van Besured is dat voorbehoedsmiddelen zoals de anticonceptiepil en condooms vergoed worden. De pil wordt vergoed zolang je 21 jaar bent of jonger, voor condooms is er geen leeftijdsgrens.