Anderzorg zorgverzekering

Anderzorg is een van de bekendere zorgverzekeraars in Nederland. Zorgverzekeraar Anderzorg is als onderdeel van Menzis in staat om een meer dan goede service te bieden aan haar verzekerden. De omvang van deze verzekeraar stelt haar in staat om met de meeste zorgverleners een contract af te sluiten. Voor een optimale dienstverlening heeft Anderzorg contracten afgesloten met ruim 35.000 zorgverleners. Dit zijn zowel huisartsen, psychologen, fysiotherapeuren en deskundigen in andere disciplines

Alles digitaal regelen via DigiD

Anderzorg maakt het voor haar verzekerden erg makkelijk om alles te regelen wat met zorg te maken heeft. Doordat men gebruik maakt van DigiD worden alle gegevens veilig opgeslagen en is het mogelijk om zonder zorgen alles online regelen. Uiteraard is het nog steeds mogelijk om declaraties per post in te dienen als daar de voorkeur naar uitgaat. Ondanks de sterke punten van Anderzorg op het gebied van extra klantenservice blijft men zich hard maken voor een betaalbare verzekeringspremie.

De aanvullende zorgverzekering flexibel samenstellen

Net als de basisverzekering kent ook Anderzorg ook de aanvullende zorgverzekering. Deze is met name geschikt indien de verzekerde aanvullende zorg nodig heeft die niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering.  Kosten zoals fysiotherapie en alternatieve therapieën komen via de aanvullende verzekering ook in aanmerking voor een vergoeding.